torstai 9. toukokuuta 2013

Talvihäät

Meille siis tulossa talvihäät vuonna 2015 <3 Rakastan kynttilöitä, pimeyttä ja lumista maisemaa, joten talvi oli aika helppo valinta häiden ajankohdaksi. Talvi ei myöskään ole ainakaan vielä yhtä suosittu häiden ajankohta kuin kesä, joten kirkon ja hääpaikan varaus sujuu varmaan vähemmällä stressillä :)
Tykkään myös tehdä asioita hieman valtavirrasta poiketen, niinpä häät on kiva järjestää suurimman sesongin ulkopuolella. Kesäviikonloput ovat usein ihmisillä jo muutenkin täynnä erilaisia juhlia ja lomamatkoja, joten talvea piristää kivasti mukava hääjuhla. Minua ei myöskään innosta hikoilla täydessä tällingissä ja luulen sulhasenkin arvostavan viileämpää säätä.

Tässä muutamia fiilistelykuvia talvihäistä. Kirjottelen myöhemmin enemmän teemaväreistä ja muista ideoista :)

Kaikki kuvat pinterest

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Meillä on häät silloin kaikkein suosituimpaan aikaan heinäkuun puolivälissä (merkityksellisen päivämäärän takia), mutta kiva seurata myös talvihäiden suunnittelua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen kesä on kyllä kaunis, etä kyllä sillon kelpaa häitä viettää :) Kiva kun joku seurailee :)

   Poista
 2. Talvihäät on kyllä jotain niiiiiin ihanaa <3
  Ihanaa, että saa taas jotain uutta luettavaa. Innolla jään seurailemaan teidän häävalmisteluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi on kyllä ihana <3 Teillä myös kivanoloiset häät tulossa :) Ja yritän löytää kohdan, josta ton robotin varmennuksen sais pois :)

   Poista
 3. P.S. Voitko poistaa ton robotin varmennuksen kommenteista. Alentaa kummasti kommailu kynnystä ;)

  VastaaPoista
 4. Voi, huokailen aina talvihäiden perään... Ihanaa. Samoja ajatuksia löytyy tästä postauksesta mitä omasta päästäkin silloin kun talvihäihin päädyttiin :)

  VastaaPoista
 5. Talvihäissä on ihanaa tunnelmaa <3 Meillä elokuu-häät, mutta kiva saada ideoita ja vinkkejä aina muista blogeista :)

  VastaaPoista
 6. Taidan myös tallentaa blogin kirjanmerkkeihin :) Tänään päätettiin miehen kanssa, että meidän häitä juhlitaan helmikuussa 2015 :) Vihdoin, kihloja takana 7 vuotta ;) Ihanaa !! Mä oon ihan täpinöissä ja tekis vaan mieli itkee jo nyt onnesta :D Hitsi kun en tiiä edes mistä alottais.. o_O
  -Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea suunnitelmien etenemisen johdosta! Ja tervetuloa lukemaan blogia, jota kyllä oon nyt kesällä aika laiskasti kirjotellu :D

   Poista
 7. Heippa! Täällä myös talvimorsian mallia 2014 :) ihanaa, kun on löytynyt muitakin talvihääblogeja, ei oo niin yksinäinen olo kaikkien kesämorsmaikkujen keskellä :)

  VastaaPoista
 8. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Body massage centre in jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista