lauantai 11. toukokuuta 2013

Kihlautuminen

Meidän tapauksessa kosinta ei ollut mitenkään kovin romanttinen :D Aloimme puhua kihloihin menosta jo kesällä 2012 ja päätimme silloin menevämme kihloihin 12.12.12. Tuo hauska päivämäärä kun kerran sattui kohdalle niin pitihän se hyödyntää :)

Joulukuussa menimme sitten sormuskaupoille ja löysimme ihanat sormukset :) Budjettiin nähden sain oikein mieleisen sormuksen timanteilla ja sulhasen sormus on myös mieleinen. Sormukset on keltakultaa ja omassani on 7 pientä timanttia. Itse olen melkoinen harakka, joten timantti oli ehdoton vaatimus :D Välillä harmittaa, kun en voi töissä pitää sormusta, mutta muuten pidän sitä melkein koko ajan <3
Olen tietysti jo haaveillut vihkisormuksesta, mutta livenä en ole mitään sovitellut. Saas nähdä millainen se sittennon kun on sen aika.

Tässä lopuksi kuva meidän sormuksista (älkää välittäkö minun turvonneista sormista) ja pari kaunista mahdollista vihkisormusta. Vihkisormus olisi myös keltakeltainen.

2 kommenttia:

 1. Kaunis kihla ja kauniita vihkivaihtoehtoja. Pidän erityisesti tuosta alimmaisesta, toivoisin itselleni jotain vähän samantyyppistä mutta sulho on jo vähän varoitellut että vihkisormus on ihan sileä valkokultainen.... :)

  VastaaPoista
 2. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Laptop service centre in Jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista