sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Hääpuku

Olen jo pidempään selaillut netistä kymmeniä hääpukumalleja ja yrittänyt miettiä millaisen haluaisin. Malleja ja materiaaleja on valtavasti ja välillä tulee ihan ähky pukuja katsellessa! Millainen puvun sitten pitäisi olla..

Haluaisin olkaimettoman ja ehdottomasti valkoisen puvun. Tarkemmin valkoisen sävyä en osaa sanoa olisiko se sitten se ivory? Yläosa olisi korsettimainen ja entäs helma sitten?? Toisaalta pidän kovasti perinteisestä tanssiaispuvusta runsaalla helmalla ja toisaalta hieman merenneitomaisesta matalammasta vyötäröstä, mutta helma saisi olla kuitenkin näyttävä. Laahusta saisi myös hieman olla. Pidän myös kimalluksesta, joten yläosassa saisi olla jotai blingiä :) Kimallus sopii mielestäni myös talvihäihin. Lumikuningatar- teema muhkeine helmoineen olisi upea!

Tällä hetkellä mielessä on etten halua kokonaan vartalonmyötäistä simppeliä pukua. Eikä se varmaan minun vartalolle sopisikaan :D Vaikeeta on.. Vaikka ei tästä nyt onneksi vielä tarvitse stressiä ottaa. Kunhan pääsen pukuja sovittelemaan, niin näkee millaiset mallit todella omaan vartaloon istuu vai istuuko mikään :D Tässä kuitenkin inspiraatiokuvia muutamista kauniista puvuista:

kuva pinterest
kuva the knot
kuva pinterest
kuva pinterest
kuva pinterest
kuva pinterest
kuva pinterest

3 kommenttia:

 1. Toi ensimmäisen kuvan puku on vaan niin magee :)

  VastaaPoista
 2. Sovittelemalla sen tosiaan varmaan huomaa mista pitää! Juuri itsekin kirjoittelin blogissani olkainten kanssa tuskastelemisesta, ja lopputulema oli, että sovittamalla sen varmaan tietää mikä on mieleen enemmän ja mikä vähemmän :)

  VastaaPoista
 3. I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing articles,


  You can also visit as you wish like that information.


  Ac repair services in jaipur - experienced split, window air conditioner repairing in jaipur and get ac

  repairing charges, air condition repair center contact addresses, phone numbers, ratings, reviews.

  Thanks for sharing.  AC Repair in Jaipur
  AC Service Center in Jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista